Themeluesi i Bethesda diskuton shitjen tek Microsoft dhe të ardhmen e lojërave
"Unë ende nuk kam takuar një ekzekutiv i cili nuk dëshiron të përshpejtojë shitjen e një produkti potencial." Në një intervistë me Inverse, themeluesi i Bethesda, Chrisopher Weaver, i cili nuk punon më në industrinë e lojërave dhe e përshkruan…
Microsoft blen për 7.5 miliardë dollarë kompaninë mëmë të Bethesda, ZeniMax Media
"Lojërat e Bethesda-s kanë pasur gjithmonë një vend të veçantë në Xbox dhe në zemrat e miliona lojtarëve në të gjithë botën", thotë shefi i Xbox, Phil Spencer. "Ekipet tona kanë një histori të ngushtë dhe historike duke punuar së…