Patch 10.20 6 kampionët më të fortë të League
Këto jane kampionët që domiojn në league patch 10.20 Ndërsa patch i madh i Worlds ka qenë dhe ka kaluar, ka ende shumë buffs dhe nerf që ndryshojnë lojën, aktualisht në azhurnimin 10.20. Në fakt, ky patch synon thjesht të…
Riot nderon Faker me një skin të ri për Zed në League of Legends
Një prej play-save më të bukur në historinë e lojës është përjetësuar në këtë skin Skin-i më i fundit i Zed në League of Legends, Galaxy Slayer, ka brenda tij një referencë për momentin më ikonë të këtij kampioni, një…