Joker i Jared Leto do të ketë një look të ri në Zack Snyder’s Justice League
Regjizori konfirmoi se Joker do të ndërrojë stil. Justice League e Zack Snyder ose ndryshe Snyder Cut, po afron dhe deri më tani kemi mundur të shohim disa fragmente të fimit, përfshirë këtu pamje prapa skenave dhe një trailer të…
Postohet teaseri i parë i Justice League të Zack Snyder
Filmi vjen në 2021 në HBO Max. Përpara disa javësh u njoftua zyrtarisht se projekti i Zack Snyder për Justice League është duke u zhvilluar dhe do se do të vijë në HBO Max në 2021. Filmi kushtoi rreth $30…