Tag: Z.Nimbus

Rick & Morty debuton skenën e parë të Season 5
Season 5  i Rick And Morty do të publikohet këtë të dielë, 20 qershor dhe për të përgatitur adhuruesit e serisë Adult Swim, shfaqja televizive surrealiste ka zbuluar hyrjen për episodin e premierës. Me trailer për aventurat e Familjes Smith…