Tag: Yuta Okkotsu

Jujutsu Kaisen 0 publikon trailerin e ri
Jujutsu Kaisen do të rikthehet këtë dimër me filmin e parë të ekskluzivitetit Shonen, Jujutsu Kaisen 0, dhe ndërsa filmi prequel është në planet e ardhshme. Një trailer i ri është publikuar që jo vetëm tregon animacionin që do të…
Jujutsu Kaisen është anime më e ndjekur në Japoni këtë vit
Jujutsu Kaisen po kryeson listën e Japonisë për anime më të transmetuara në 2021 deri më tani! Jujutsu Kaisen ka pasur një popularitet të lartë që nga fundi i suksesshëm i sezonit të parë të mbyllur në fillim të këtij…