Tag: Yuki Tabaka

Shikoni këtë cosplay të Nero nga Black Clover
Një cosplay mjaft i arrirë i Black Clover ka sjellë Nero! Në fillim të këtij viti, anime i dha fund serialit me 170 episode mbresëlënëse. Ndërsa seria manga origjinale e Yuki Tabata po vazhdon përtej asaj ku anime përfundoi, dhe…