Tag: Yuji Itadori

Jujutsu Kaisen 0 publikon trailerin e ri
Jujutsu Kaisen do të rikthehet këtë dimër me filmin e parë të ekskluzivitetit Shonen, Jujutsu Kaisen 0, dhe ndërsa filmi prequel është në planet e ardhshme. Një trailer i ri është publikuar që jo vetëm tregon animacionin që do të…
Regjisori i Jujutsu Kaisen zbulon se Jujutsu Kaisen 0 ishte planifikuar fillimisht për të qenë anime
Regjisori i Jujutsu Kaisen zbuloi se historia nga filmi i ardhshëm Jujutsu Kaisen 0 ishte planifikuar fillimisht për serialin anime! Meqë fansat e animes mund të mos e dinë plotësisht, seriali origjinal i mangës së Gege Akutami nuk filloi në…