Tag: YouTube Shorts

Valkyrae thotë se Among Us nuk ka vdekur në YouTube
Among Us është ende një nga videolojërat më popullore në YouTube. Kjo sipas yllit të platformës, Rachel 'Valkyrae' Hofstetter. Asnjë lojë nuk ka parë ndonjë rritje aq meteorike sa Among Us në 2020. Ajo u bë një fenomen për muaj…
YouTube Shorts është përgjigjja e Google ndaj TikTok
Hyrja e Google me kontentin e videove të shkurtra fillon me YouTube Shorts, një veçori e re që po testohet në disa tregje të limituara. YouTube Shorts do të lançohet fillimisht në Indi dhe përshkruhet si: "Shorts është një formë…