PewDiePie tallet me YouTube me versionin e vetë të Rewind 2019
I pakënaqur me YouTube Rewind për 2019, Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg zbuloi versionin e tij të videos vjetore, duke mos u treguar me "shumë takt" le të themi. Që nga viti 2010, YouTube ka nisur të lëshojë videon e tyre vjetore…
Me mbi 100 miliardë shikime në 2019, Minecraft është loja më e madhe në YouTube
YouTube Rewind 2019 është këtu dhe kjo nënkupton dy gjëra: komuniteti i YouTube ka gjetur diçka të re për tu ankuar dhe gjithashtu kemi statistikat për videolojërat më të mëdha në platformë. Mbreti këtë vit është Minecraft, që ka marrë…