YouTube Music tani mund të tregojë tekste në aplikacion
Por tekstet nuk janë suportuar ende në web player Përdoruesit e YouTube Music tani mund të lexojnë tekstet e këngëve ndërsa dëgjojnë një këngë në aplikacionet iOS dhe Android, njoftoi kompania dje. Për të parë tekste, kur keni hapur një…