Tag: your name

Regjisori i Your Name do të sjellë një film tjetër anime
Your Name është një film anime goxha i njohur dhe i vlerësuar në komunitetin dhe industrinë e anime. Dhe tashmë regjisori i Your Name do të sjellë së shpejti një film të ri anime. Regjisori Makoto Shinkai njihet për filmat…
Këta janë filmat më të mirë anime
Po kërkoni ndonjë film anime interesant? Atëherë keni ardhur në vendin e duhur pasi ne kemi krijuar një listë me filma anime më të mirë të cilët mendojmë se duhet t’i shikoni me patjetër. Ghost In The Shell(1997) Në vitin…