Tag: You can’t see me

John Cena shpjegon se si u bë një Meme
John Cena është, një wrestler profesionist i njohur. Ai është shumë i famshëm, një nga fytyrat më të famshme të WWE, dhe gjithashtu një aktor. Mosbesimi i të cilit njerëzit e rëndësishëm nuk ishin shumë të shqetësuar për aleatët e…