Tag: yoru

Yoru u bë ‘disable’ në VALORANT, Riot po zgjidh një problem me të
Sot është një ditë e trishtuar për fansat e Yoru. Riot e ka çaktivizuar Yoru në VALORANT, sipas një njoftimi të statusit të gjetur në klientin e lojës. I vetmi informacion që ofron mesazhi është se Riot po punon për…
VALORANT provon sërish të përmirësojë Viper në update-in e fundit
Riot Games ka lançuar update-in e fundit që fuqizon Viper dhe Yoru Patch 2.06 është tashmë i disponueshem dhe përfshin përmirësime të dukshme në agjentët e VALORANT, Yoru dhe Viper. Ky patch i ri e bën Viper “vdekjeprurës”, mjaftueshëm për…
Riot zbulon agent e ri Yoru bashkë me aftësitë e tij në Valorant
Yoru është këtu, duke ndryshuar mënyrën se si do të luani Valorant Numri i agents në Valornat ka filluar të rritet vazhdimisht dhe së fundmi Riot Games ka zbuluar një agent të ri në lojën e saj i cili quhet…