Tag: yoku’s island express

Kjo është loja falas e kësaj jave në Epic Games Store
Yoku's Island Express u lançua në vitin 2018 dhe u përqafua nga një sërë lojtarësh shpejt, duke tërhequr përfundimisht kritika shumë pozitive, pavarësisht nga zhanri i saj pinball. Në Yoku's Island Express, lojtarët marrin rolin e një buburreci postier të…