Tag: Yennefer

Sezoni 2 i The Witcher thuhet se do të bëjë zbulim të madh të personazheve
Publikimi i sezonit 2 të The Witcher në Netflix po afrohet dhe 17 dhjetori do të mbërrijë përpara se ta kuptoni. Dihet se sezoni i ri do të ketë Kaer Morhen, shtëpia e shkollës së magjistarëve të Wolf, dhe stërvitjen…
Henry Cavill po fiton shuma të mëdha parash nga “The Witcher”
Ndoshta nuk do të habiteni kur të mësoni se aktori i suksesshëm Henry Cavill paguhet shumë para nga Netflix për të luajtur Geralt Of Rivia në The Witcher. Por a keni menduar ndonjëherë sa saktësisht? Ndoshta jeni person që nuk…