Rainbow Six Siege sjell risi dhe rekorde | GameON Buzz
Rainbow Six Siege ka thyer gjatë ditëve të fundit rekorde për sa i përket numrit të lojtarëve, ndërkohë që Ubisoft ka zbuluar gjithçka që pritet të vijë në Year 5 në lojë. Le të zbulojmë më shumë se çfarë do…
Year 5 Pass në Rainbow Six Siege është bërë leak, por është zhgënjyes
Këtë vit do të ketë më pak operatorë se vitin e kaluar Pass-i i ri vjetor i Rainbow Six Siege duket se është zbuluar dhe këtë vit do të ketë më pak operatorë se vitet e kaluar. Siç mund ta…
Operatori i parë për Rainbow Six Siege Year 5 mund të jetë Kure Galanos
Është pak a shumë e konfirmuar se Siege është e drejtuar për në Greqi Jemi afër mbylljes së vitit të tanishëm në Rainbow Six Siege dhe kjo do të thotë vetëm një gjë: është koha për të parë të dhënat…