fbpx

Tag: year 5 season 3

Rainbow Six Siege është falas gjatë kësaj jave
Rainbow Six Siege është flas për t’u luajtur nga të gjithë lojtarët të cilët duan ta provojnë ketë lojë Kohët e fundit komuniteti I Rainbow Six Siege është rritur ndjeshëm për shkak të sezonit të ri dhe updateve të fundit…
Y5S3 në Rainbow Six Siege po vjen bashkë me shumë ndryshime
Gjatë Six August 2020 Major NA, Ubisoft zbuloi sezonin e tretë “Shadow Legacy” bashkë me shumë ndryshme Ditën e djeshme gjatë Six August 2020 Major, Ubisoft prezantoi Operation Shadow Legacy me operatorin e ri Sam Fisher i quajtur “Zero”. Përveç…