Tag: Yakuza: Like A Dragon

PlayStation Plus sjell lojëra shtesë për muajin Gusht
Loja më emocionuese e PlayStation Plus është i gjithë seriali Yakuza, duke përfshirë Yakuza: Like a Dragon i vitit 2020. Ndërsa të tjerët në seri (Yakuza 0, Yakuza Kiwami, Yakuza Kiwami 2 dhe Yakuza 3, 4, 5 dhe 6) do…
Zbulohet data e lançimit të Yakuza: Like A Dragon
Sega sapo njoftoi se Yakuza: Like A Dragon, instalimi i shtatë në seritë kryesore të Yakuza është i disponueshëm për pre-order dhe do të përfshijë edhe një version të dubluar plotësisht në anglisht. Sado që Steam akoma nuk tregon një…