fbpx

Tag: y5s3

Rainbow Six Siege është falas gjatë kësaj jave
Rainbow Six Siege është flas për t’u luajtur nga të gjithë lojtarët të cilët duan ta provojnë ketë lojë Kohët e fundit komuniteti I Rainbow Six Siege është rritur ndjeshëm për shkak të sezonit të ri dhe updateve të fundit…
Leak i ri i Rainbow Six Siege zbulon një event të ri për Y5S3
Një event i ri i stilit Team Deathmatch i quajtur Sugar Fright pritet të vijë së shpejti gjatë Y5S3 Një event i ri është berë leak dhe ai do të quhet Sugar Fright. Sugar Fright pritet të jetë një variant…
Ndryshime të mëdha vijnë në Y5S3 dhe S4 në Rainbow Six Siege
Ndryshime të reja dhe tepër të mëdha do të vijnë në Rainbow Six Siege Sezoni i parë dhe i dytë sollën secili nga 2 operatorë të rinj por kjo do të jetë ndryshe për sezonet në vazhdim do të jetë…