Sa Fortnite XP ju duhet për të mbyllur battle pass-in?
Ky website do ja u tregojë. Kanë kaluar disa javë që kur filloi Fortnite Chapter 2 Season 4, ndaj ka plot kohë të mbetur për të plotësuar battle pass-in apo jo? Gjithsesi, nëse jeni të shqetësuar nëse do të keni…
Sa XP ju duhet për të arritur nga Level 1 në 100 në Fortnite
Për shumë lojtarë të Fortnite, synimi është që të fitojnë sa më shumë XP që të jetë e mundur përgjatë një sezoni. Sigurisht që kanë edhe synime të tjera si: të fituarit të ndeshjeve, të plotësuarit të sfidave, etj, por…
Epic ka rregulluar problemin e Battle Pass XP në Fortnite
Ekziston mundësia për të rritur nivelin në Battle Pass tashmë. Për shumë lojtarë të Fortnite, është bërë ritual të blesh dhe të rrisësh nivelet e Battle Pass-it. Gjithsesi, në sezonin e parë të Fortnite Chapter 2, që filloi javën e…
Falë këtij bug-u në Fortnite Chapter 2 mund të merrni XP të palimituar
Ka një bug në Fortnite Chapter 2 që është duke shpërndarë XP falas lojtarëve, thjesht sepse kanë vizituar pika specifike të hartës. Lançimi i Chapter 2 në Fortnite Battle Royale solli ndryshime madhore në lojë, duke përfshirë ndër to edhe…