GameON Albania në XP League of Legends Champions në Kosovë
Këtë fundjavë që lamë pas, në sheshin Zahir Pajaziti në Kosovë, në kuadër të KosICT u zhvillua finalja e XP League of Legends Champions, një turnament i organizuar nga STIKK si dhe nga akademia e Xportal Esports . Në këtë…
Respawn dhe Omega Force përfaqësojnë Shqipërinë në XP LoL Champions në Kosovë
Respawn është një prej ekipeve shqiptare që po merr pjesë në Kosovë në turnamentin XP League of Legends Champions. Ekipi është krijuar si rrjedhojë e komunitetit të Respawn, i cili karakterizohet nga rivaliteti midis njëri-tjetrit, gjë e cila ka shtyrë…
Xportal organizon XP League of Legends Champions
Xportal në kuadër të KosICT 2019 organizon turneun 5v5 "XP League of Legends Champions"! Ky turne do të jetë më i madhi për League of Legends i organizuar deri më tani dhe do të ketë Prize Pool prej 1300 euro,…