Tag: xp coins

Ku mund të gjeni coins në Fortnite Season 5 Week 11
Misionet e javës së 11 në Fortnite Season 5 janë këtu dhe të gjithë lojtarët janë duke plotësuar sfidat e Shën Valentinit për të fituar ca XP për Battle Pass-in. Nëse doni të merrni ca XP ekstra këtë javë, përtej…