Tag: xiaomi 12

Xiaomi 12 do të ketë 3 kamera me nga 50 MP secila
Xiaomi lançoi Mi 11 vitin e kaluar, dhe kompania duhet të lançojë telefonin e ri më vonë këtë vit. Ndërsa ne presim që kompania të zbulojë ndonjë informacion derisa Qualcomm të dalë me chipsetin e ardhshëm Snapdragon, disa leaks tregojnë…