Tag: xianzhou lufou

Honkai Star Rail prezanton një trailer të ri
Honkai Star Rail është një prej lojërave më të reja që Hoyoverse ka planifikuar për të sjellë së shpejti dhe momentalisht loja është në beta testing. Dhe loja ka sjellë një trailer të ri ku na tregon më shumë rreth…