Tag: xenoblade

Pyra dhe Mythra nga Xenoblade Chronicles 2 tani i gjeni në Smash
Pyra dhe Mythra nga Xenoblade Chronicles 2 po i bashkohen Smash-it. Personazhet më të rinj në DLC të Super Smash Bros. Ultimate, Pyra dhe Mythra nga Xenoblade Chronicles 2, do të jenë në dispozicion të Enjten, njoftoi Nintendo. Ato janë…