Tag: xcom 2

Nxitoni të merrni lojërat falas në Epic Games
Një nga lojërat falas të kësaj jave në Epic Games Store është XCOM 2. Keni një javë kohë për të marrë vazhdimin e Firaxis të lojës së tyre turn-based tactics, reboot-in e thjeshtë të lojërave të vjetra X-COM. XCOM 2…
Nxitoni të merrni këto dy lojëra falas në Epic Games
Çdo të enjte Epic Games Store jep falas lojëra të ndryshme në platformën e saj dhe këtë të enjte Epic Games sjell 2 lojëra të cilat nuk duhet t’i humbisni. Lojërat falas për këtë javë janë Insurmountable dhe XCOM 2.…
Këtë javë një lojë speciale vjen falas në Epic Games
XCOM 2 i shkëlqyer është plotësisht falas për t'u shkarkuar dhe mbajtur këtë javë. Loja e jashtëzakonshme strategjike fantastiko-shkencore do të jetë e disponueshme për të gjithë përdoruesit e PC-ve brenda pak ditësh për çmimin prej zero lek. Nga 14…
Epic Games Store zbulon 2 lojërat falas për javën tjetër
Çdo të enjte Epic Games Store jep falas lojëra falas dhe këtë të enjte përveç lojërave falas, ka zbuluar se cilat do të jenë lojërat e ardhshme falas. Lojërat falas për javën tjetër janë Insurmountable dhe XCOM 2. Gjithashtu mos…
XCOM 2 është falas për tu provuar për një javë
Filloni gjuetinë tuaj të alienëve deri në 30 prill Nëse nuk keni luftuar kurrë një luftë guerile për të çliruar Tokën nga disa tiranë të huaj më parë, kemi lajme të mira për ju. 2K po mban një provë falas…