Një Xbox One S i personalizuar për Fortnite është bërë leak
Fansat e Fortnite-it çoni kokat. Sipas një leak-u, Microsoft ka planifikuar një Xbox One S Limited Edition Bundle për Fortnite, i cili do të zbulohet në E3 2019 me një konfirmim dhe datë ekzakte të lançimit. Mendohet që ky të…
Zbulohet zyrtarisht Xbox One S All-Digital pa Blu-ray drive
Identike me Xbox One S, vetëm pa Blu-ray drive. Microsoft ka zbuluar zyrtarisht konsolën e re që do i bashkohet familjes së Xbox One. Pikërisht pra Xbox One S All-Digital që të gjithë e kemi dëgjuar në një pikë pasi…