Tag: xbox offline

Disa kopje digjitale të lojërave nuk ndizeshin në Xbox këtë fundjavë
Gjatë fundjavës, Rrjeti Xbox hasi disa probleme të serverit që i bënë disa lojëra dixhitale plotësisht të paluajtshme, madje edhe offline, dhe njerëzit folën për të shprehur zhgënjimet e tyre. Mesazhet e postuara në llogarinë e Xbox Support në Twitter…