Microsoft po punon për të optimizuar Xbox Live në pandeminë e COVID-19
Kreu i Xbox, Phil Spencer është i qartë për rëndësinë e gaming gjatë pandemisë së coronavirus. Në një mesazh për komunitetin, ai i risiguroi fansat se kompania po punon fort që të përballet me shtimin e kërkesave në këtë periudhë…
Sipas një raporti, 23% e përdoruesëve të Xbox Live janë në PC
Shërbimi i Microsoft është mjaft popullor edhe në platforma të tjera Fillimisht, duhet të themi se Microsoft nuk publikon më shifrat e përdoruesëve të Xbox Live tek investitorët ose publiku. Kompania i publikonte këto të dhëna që prej 2014 derisa…
Fallout 4 është falas për ta provuar këtë fundjavë
Në shitje me ulje çmimi për ata që duan të vazhdojnë të luajnë Fallout 4 është falas për të gjithë anëtarët e Xbox Live Gold dhe përdoruesit e Steam këtë fundjavë, tha Bethesda Softworks dje. Loja falas fillon sot, më…