Tag: xbox games

Forza Horizon 5 ka 800,000 lojtarë akoma pa u lançuar
Forza Horizon 5 po mburret me një bazë lojtarësh prej mbi 800,000 njerëz nga e gjithë bota dhe e bukura është se, as nuk është lançuar ende. "Çdo mjedis është absolutisht mahnitës dhe unik, dhe ju mund të ndjeni se…