Tag: xbox games with gold

Këto janë lojërat e shkurtit për Xbox Games With Gold
Microsoft ka zbuluar lojërat e muajit shkurt për Xbox Games With Gold, që përfshijnë dy lojërat standarte për Xbox One dhe dy lojëra Xbox/Xbox 360. Sigurisht që lojërat e vjetra mund të luhen në Xbox One përmes backwards compatibility. Selektimet…
Lojërat e para falas të Xbox Games with Gold mund të luhen tani
Sot shënohet lëshimi i lojërave të para të Xbox Games with Gold për dekadën e re, me shërbimin falas që solli për Xbox One dhe Xbox 360 dy lojëra tani dhe dy më vonë këtë muaj. Siç tashmë e dinë…
Këto janë lojërat e dhjetorit për Xbox Games With Gold
Katër lojëra falas Xbox One dhe Xbox 360 për subscriber-at e programit Gold. Subscribers-at e Xbox Live Gold dhe Xbox Game Pass Ultimate do të mund të marrin katër lojëra falas në dhjetor si pjesë e shërbimit të tyre, duke…
Këto janë lojërat e tetorit për Xbox Games With Gold
Ka ardhur ajo koha sërish që Microsoft të njoftojë lojërat e tetorit për Xbox Games With Gold. Këto konsistojnë në 4 lojëra të ndryshme që abonentët e Xbox Live Gold shkarkojnë dhe luajnë falas çdo muaj. Për tetorin kemi të…
Këto janë lojërat falas të shtatorit në Xbox Games With Gold
Microsoft ka sjellë lojëra të këndshme këtë muaj. Pak pas njoftimit të lojërave falas të shtatorit për PlayStation Plus, erdhi njoftimi për lojërat falas që do të vijnë në muajin përkatës për Xbox Games With Gold. Microsoft edhe ka sjellë…
Këto janë lojërat e gushtit për Xbox Games With Gold
Lojërat e këtij muaji janë mjaft interesante Ka ardhur koha për rotacionin e ri të lojërave në Xbox Games With Gold për muajin gusht. Games With Gold është një listë lojërash mujore që mund të shkarkohen falas nga kushdo që…
Këto janë lojërat e korrikut për Xbox Games With Gold
Microsoft ka njoftuar lojërat që do të vijnë për muajin korrik në Xbox Games With Gold. Ky tipar sjell katër lojëra falas për abonentët e tij, dy për Xbox 360 dhe dy të tjera për Xbox One. Për këtë korrik,…
Këto janë lojërat e Xbox Games With Gold për muajin qershor
Microsoft ka zbuluar lojërat e qershorit për Xbox Games With Gold. Ky është listimi për dy lojërat e Xbox One dhe dy të tjerat të Xbox dhe Xbox 360. Sigurisht që lojërat e vjetra mund të luhen në Xbox One…
Këto janë lojërat e muajit Maj për Xbox Games With Gold
Lojtarët nuk kanë qenë të kënaqur me këtë muaj Microsoft njoftoi listën e lojërave  të muajit Maj për Xbox Live Games With Gold dhe le të themi që nuk është shumë mbreslënëse. Çdo lojë do të jetë e disponueshme vetëm…
Këto janë lojërat e prillit me Xbox Games With Gold
Microsoft ka zbuluar listën e lojërave të muajit prill për Xbox Games With Gold. The Technomaker(Xbox One) dhe Star Wars Battlefront II (Xbox 360, Xbox One). Star Wars Battlefront II do të zhduket pas datës 15 prill, ndërkohë që Technomaker…