Tag: xbox games showcase

Gjithçka që duhet të dini mbi konferencën e E3 2021
Edhe pse këtë vit nuk ka të kemi akoma evente fizike, E3 do të sjellë eventin e saj online dhe e cila është më pak se një javë larg. Kjo gjë iu lejon që të merrni pjesë në këtë event…
Ja se çfarë u shfaq dje në Xbox Games Showcase
Shumë lojëra të reja, surpriza dhe informacione rreth Xbox Series X u zbuluan në Xbox Games Showcase. Ditën e djeshme në Twitch u transmetua Xbox Games Showcase ku u prezantuan shumë lojëra të ndryshme dhe gjithashtu u konfirmua se Xbox…
Xbox Games Showcase do të mbahet në 23 korrik
Bëhuni gati për ca zbulime të mëdha. Microsoft ka njoftuar datën për Xbox Games Showcase. Shënoni 23 korrikun në kalendar, pasi do të ketë shumë njoftime të reja. Xbox Series X padyshim që do të jetë fokusi i eventit. Këtu…