Tag: Xbox Game Studios

Forza Horizon 5 mbledh 6 milion lojtarë gjatë javës së parë
Forza Horizon 5 është një nga publikimet më të mëdha të vitit për Xbox Game Studios. Duket se shumë lojtarë po e shijojnë lojën pasi ajo ka arritur tashmë 6 milionë lojtarë dhe është ende java e nisjes së lojës.…
Bethesda dhe Xbox do të kenë një prezantim të përbashkët në konferencën e E3
Ndërsa fillimisht pritej që Microsoft dhe Bethesda të vazhdonin të kishin konferencat e tyre të ndara në E3, të dy kompanitë që atëherë kanë vendosur të bashkojnë forcat. Do të ketë një konferencë të përbashkët në E3 këtë vit, me…