Tag: xbox game pass PC

Xbox Game Pass shton disa lojëra të cilat nuk duhet t’i humbisni
Xbox Game Pass është një ndër ato abonime që iu ofrojnë një larmishmëri lojërash të ndryshme me një kosto goxha të vogël. Dhe tashmë ky abonim po shton tashmë disa lojëra të reja në katalogun e saj. Loja e parë…
Forza Horizon 5 ka 800,000 lojtarë akoma pa u lançuar
Forza Horizon 5 po mburret me një bazë lojtarësh prej mbi 800,000 njerëz nga e gjithë bota dhe e bukura është se, as nuk është lançuar ende. "Çdo mjedis është absolutisht mahnitës dhe unik, dhe ju mund të ndjeni se…
Xbox Game Pass PC merr nëntë lojëra të reja
Xbox Game Pass ka qenë që në fillim një ofertë shumë e mirë për në konsola dhe versioni PC i këtij shërbimi po fillon të fitojë të njejtën rëndësi. Microsoft ka njoftuar nëntë lojëra të tjera për versionin PC të…
Final Fantasy 7-15 do të vijnë në Xbox Game Pass PC
Një grup lojërash shumë interesant Në X019 në Londër përpara disa ditësh, Square Enix doli në skenë për të zbuluar se shumë lojëra të Final Fantasy do të vijnë në Xbox Game Pass, përfshirë këtu Game Pass në PC. Më…
Halo Reach, Flight Simulator dhe lojërat Yakuza do të vijnë në Xbox Game Pass PC
The Witcher 3 do të vijë në Xbox Game Pass, por jo në versionin PC të këtij subscription-i. Të paktën Halo Reach do të mjaftojë. Kjo e fundit dhe shumë lojëra të tjera do të jenë të disponueshme në subscription-in…
Çdo gjë që dimë për Xbox Game Pass për PC
Vizioni i Microsoft për të integruar konsolën e departamentit të Xbox me PC është prezantuar mbrëmë në E3 2019 dhe kjo është gjithçka që ne dimë për të. Sado që shërbimi kryesor i Game Pass do të mbetet më dominant…
Metro Exodus është në Xbox Game Pass për PC
Dikur si një ekskluzive e Epic Store Metro Exodus supozohej të ishte një ekskluzive e Epic Store deri sa të lançohej në Steam në shkurt të 2020s, por këtë javë loja u shfaq në Windows Store me datën e sotme…