Tag: xbox game pass 2022

Xbox Game Pass zbulon lojëra të reja për muajin Korrik
Shërbimi i abonimit i Microsoft është gati të shtojë tituj të rinj si pjesë e linjës Xbox Game Pass korrik 2022. Ja gjithçka që dimë deri tani. Shërbimi i abonimit mujor i Microsoft, Xbox Game Pass, është një abonim i…
Cilat janë lojërat e reja në Xbox Game Pass
Abonimi mujor i Microsoft, Xbox Game Pass sjell herë pas herë plot lojëra të reja të cilat nuk duhet t’i humbisni. Por cilat janë lojërat që kanë ardhur së fundmi dhe që mund t’i luani tani? Viti 2022 ka qenë…