Tag: xbox exclusive

PS5 dhe PS4 po marrin një lojë ekskluzive të Xbox
Ata që zotërojnë një PlayStation 5 ose PlayStation 4 së shpejti do të jenë në gjendje të luajnë një lojë që ka qenë ekskluzive për Xbox për më shumë se dy vjet në këtë pikë. Në një kuptim të përgjithshëm,…
Një ekskluzivitet i Xbox do të luhet edhe në PlayStation
Duket se një nga ekskluzivitetet më të mira të Xbox të 2021-shit po i hap rrugën PlayStation 5 dhe PlayStation 4 këtë vit. Aksioni i tipit Cyberpunk-RPG The Ascent u lançua si një lojë ekskluzive për konsolat Xbox korrikun e…
Ky ekskluzivitet i Xbox është loja më e vlerësuar e 2021
Duam apo jo, 2022 po vjen drejt nesh si një tren. Me pak më shumë se një javë deri në fund të vitit, duket se lojërat më të vlerësuara të vitit 2021 në Metacritic janë pak a shumë të vendosura.…