Tag: xayne

Karakteri më i mirë në Free Fire pas update OB27?
Karakteristikat unike të Free Fire e veçojnë atë nga shumica e lojërave të tjera mobile Battle Royale. Për shkak të aftësive të tyre, personazhet dhe kafshët shtëpiake janë ndër pasuritë e veçanta të titullit. Me azhurnime dhe bashkëpunime të shpeshta,…
Update i Free Fire World Series OB27: Gjithçka që duhet të dini
Përditësimi i Free Fire OB27 u lëshua në 14 Prill pas një periudhe të gjatë mirëmbajtjeje. Një mori përmbajtjesh të reja u shtuan në lojë, duke përfshirë dy karaktere, një boxing ring në terrenet e trajnimit, balancimin e karakterit dhe…
Si të marrim karakterin e ri Xayne në Free Fire?
Një karakter i ri me emrin Xayne u shtua kohët e fundit në Free Fire me përditësimin e fundit të OB27 World Series që doli më 14 Prill 2021. Ashtu si shumica e personazheve në Free Fire, Xayne ka një…
Çfarë duhet të dini mbi karakterin e ri Xayne në Free Fire?
Personazhet luajnë një rol vendimtar në Free Fire. Secili prej tyre, përveç Primis dhe Nulla, posedon aftësi të veçanta që ndihmojnë lojtarët në fushën e betejës virtuale. Garena shpesh prezanton personazhe të rinj në lojë duke përdorur përditësime. Përditësimi i…