2 ADC-të kundërshtarë marrin pentakills në të njëjtën kohë në LoL
Aphelios dhe Xajah luftuan deri në vdekje dhe asnjë prej tyre nuk doli i gjallë nga përballja Një lojtar i League of Legends dokumentoi një dukuri të jashtëzakonshme në Rift, duke postuar një video, para pak kohësh. Dy ADC luftojnë…