Xbox One do të ketë mouse dhe tastiere duke filluar javën e ardhshme
Microsoft do të shtojë suportin e mouse-it dhe tastierës për Xbox One duke filluar nga java e ardhshme. Kompania e njoftoi këtë në një livestream të eventit X018. Fortnite do të jetë loja e parë që do mund të përfitojë…
Microsoft do na japë lajme të mëdha mbi PUBG në X018
X018, eventi i parë për Xbox këtë vit do të vijë të shtunën. Versioni i këtij viti pritet të jetë më i fokusuar te fansat dhe do të mbahet në FanFest Mexico City. Microsoft ka premtuar zbulime të mëdha gjatë…
X018 do sjellë lajme të mëdha mbi PUBG dhe Shadow of the Tomb Raider
Microsoft do të startojë me X018 më vonë këtë javë në Mexico City dhe kanë nisur qarkullimet e fjalëve mbi çfarë fansat mund të presin nga evenimenti. Për ju që sapo e dëgjuat këtë term për herë të parë, X018…