Tag: wwe supercard

WWE SuperCard sjell Forged Card Tier
2K ka njoftuar debutimin e Forget Card Tier dhe shpërblimet e festës së ardhshme Hell in a Cell në një ngjarje pay-per-view në WWE SuperCard. Tier i ri i kartave përfshin mbi 75 karta të reja, të fuqishme që përmbajnë…
WWE SuperCard feston Wrestlemania 37 me tier të ri kartash
WWE SuperCard tani ofron nivele të reja kartash me temë piratësh, Quest dhe më shumë. 2K njoftoi debutimin e nivelit të kartave WrestleMania 37, karakteristikat e reja dhe WrestleMania 37 Quest në WWE SuperCard, loja collectible card-battle nga Cat Daddy Games e disponueshme…
WWE SuperCard Royal Rumble ’21 prezanton nivelin e ri të kartave, bonuset e më shumë
2K Games lëshoi ​​një njoftim të ri për shtyp duke konfirmuar se WWE SuperCard do të merrte një update Royal Rumble 2021 që prezanton nivele të reja kartash, boosts, shpërblime dhe më shumë. Niveli i kartave Royal Rumble '21 në…
WWE SuperCard Season 7 sjell eventin WarGames
WarGames, një ngjarje e re interesante solo, është planifikuar të mbërrijë sot, 3 Dhjetor, në WWE SuperCard, lojën me letra nga Cat Daddy Games. WarGames do të jetë në dispozicion si një update falas i shkarkueshëm në Apple App Store…
Sezoni 7 i WWE SuperCard është i disponueshëm tani
Sezoni 7 i WWE SuperCard, shtesa më e re në lojën me karta të Cat Daddy Games, tani është në dispozicion si një update falas i shkarkueshëm në App Store për pajisjet iOS, duke përfshirë iPhone dhe iPad; Google Play…
WWE SuperCard Season 7 vjen këtë nëntor
2K njoftoi se Season 7 i WWE SuperCard, është planifikuar të nisë në Nëntor 2020 si një update falas, i shkarkueshëm në App Store për pajisjet iOS, përfshirë iPhone dhe iPad, si dhe Play Store dhe Amazon Appstore për pajisjet…