Apple mund të sjellë një Mac të dedikuar për gaming
Ai pritet të kushtojë rreth $5000 A do të futet Apple në botën e gaming PC dhe të konkurrojë me firma të njohura si Alienware dhe Razer? Sipas disa zërave të fundit, duket se po. Gjigandi teknologjik duket se po…