Tag: wumpa league

Bëhet leak një lojë e re Crash Bandicoot
Një lojë e re Crash Bandicoot është bërë leak dhe është një lojë që e kemi dëgjuar në thashethemet për ca kohë. Sipas leakut, një lojë e re Crash Bandicoot duhej të dilte këtë tetor, megjithatë, për një arsye të…