Tag: wukong

Karakteri më i mirë në Free Fire pas update OB27?
Karakteristikat unike të Free Fire e veçojnë atë nga shumica e lojërave të tjera mobile Battle Royale. Për shkak të aftësive të tyre, personazhet dhe kafshët shtëpiake janë ndër pasuritë e veçanta të titullit. Me azhurnime dhe bashkëpunime të shpeshta,…
Wukong, Nocturne mid dhe Garen do të bëhen nerf në LoL Patch 10.7
Ky do të jetë nerf-i i dytë i Wukong në vetëm një javë. Drejtori i dizajnit të gameplay të League of Legends Mark “Scruffy” Yetter vuri në dukje disa prej kampionëve që do të bëhen nerf ose buff në patch-in…
Riot sjell një hotfix për të bërë nerf Wukong pas rework-ut
Wukong ishte shumë më i fortë se ç'duhej Rework-u i Wukong ka vetëm dy ditë që ka ardhur në League of Legends, por Riot Games ka sjellë që tani një hotfix për ta bërë nerf atë. Mark "Scruffy" Yetter tha…
Patch 10.6 sjell rework-un e Wukong në League of Legends
Së bashku me Wukong ka dhe disa ndryshime të tjera Patch-i më i ri i League of Legends është mjaft i madh, me Riot që ka sjellë ndryshime në të gjitha lane-t e lojës. Fillimisht, me të erdhi rework-u i…
Rework-u i Wukong në League of Legends është shtyrë sërish
Akoma do të na duhet të presim Nëse keni parë lajmet e fundit rreth League of Legends, pritej që mini-rework i Wukong të vinte më në fund në Patch 10.2. Megjithatë, duket se do të na duhet të presim edhe…
Update i Wukong do të vijë në League of Legends përpara 2020
Rework-u i Wukong pritet të vijë së shpejti në PBE Me preseason në League of Legends që tashmë është shumë afër, Riot Games ka vendosur të hedhë sytë sërish nga rework-u i Wukong dhe ka plane ta lançojë atë në…
Riot Games detajon ndryshime të tjera për Wukong në PBE
Do të keni kohë 3 javë t'i testoni Andrei “Meddler” van Roon, drejtori i dizajnit të Riot Games ka zbuluar ndryshime të tjera për aftësitë e reja të Wukong në një postim të ri në forumet e lojës. Këto ndryshime…