Tag: Wrench

Shihni prapaskenat e Watch Dogs Legion Bloodline
Një vështrim në prapaskenë të zgjerimit të ardhshëm të Bloodline të Watch Dogs Legion u jep fansave një vështrim më të afërt të protagonistëve që kthehen Aiden Pearce dhe Wrench. Titulli nga Ubisoft, i cili filloi në tetor 2020, është…