fbpx
Seritë e World Rally Championship rikthehen në 2019-ën
WRC 8 do të lançohet në shtator për konsola dhe PC Një lojë e liçensuar World Rally Championship do të rikthehet në 2019 pas anashkalimit të vitit 2018. WRC 8 do të lançohet këtë shtator për Nintendo Switch, PlayStation 4,…