Gjithçka që do të hiqet nga World of Warcraft përpara Shadowlands
Si me çdo expansion, shumë shpërblime do të hiqen përfundimisht nga loja Sylvanas Windrunner ka hapur një kalim nga bota e Azeroth në Shadowlands, ose të paktën kjo do të ndodhë kur Shadowlands të vijë në World of Warcraft. Gjithsesi,…
World Of Warcraft ndryshon përsëri me expansion-in “The Shadowlands”
Ndryshimet e reja do ta bëjnë World Of Warcraft më të lehtë për lojtarët e rinj World Of Warcraft po mbush afërsisht 2 dekada dhe përsëri është një ndër lojërat më të pëlqyera MMORPG. Problemi më i madh i kësaj…
World of Warcraft Shadowlands do të vijë në fund të 2020
Blizzard ka konfirmuar datën e lançimit të expansion-it të ri Sipas Blizzard, World of Warcraft Shadowlands do të vijë në fund të këtij viti. Deri më tani, ata kishin konfirmuar vetëm se loja do të vinte këtë vit. Megjithatë, gjatë…
Asmongold shpjegon pse Shadowlands mund të jetë expansion-i më i mirë i WoW
Asmongold ka shpjeguar pse mendon se expansion-i i ardhshëm i World of Warcraft, Shadowlands mund të jetë më i miri nga të gjithë, mbi të gjitha kur vjen puna për të sjellë një frymë të re në MMORPG e Blizzard.…
Eventi double XP i World of Warcraft sapo u shty për në verë
Eventi do të zgjasë deri në pre-patch të Shadowlands, që pritet më vonë diku rreth verës Vetëm disa ditë para se të supozohej të përfundonte, Blizzard ka zgjatur eventin e double XP të World of Warcraft, si përgjigje ndaj reagimit…
Update-i i 15 prillit në WoW Classic sjell një raid të ri
Përveç raid-it, do të ketë edhe shumë veçori të reja Update-i i ri i World of Warcraft Classic do të ndodhë në 15 prill dhe lojtarët më në fund do të kenë mundësi të provojnë raid-in e Zul'Gurub, të përdorin…
World of Warcraft: Shadowlands alpha fillon këtë javë. Ja si të regjistroheni
Expansion-i i ardhshëm i World of Warcraft, Shadowlands, u njoftua në BlizzCon, por nuk kemi dëgjuar shumë detaje për të që atëherë. Kjo tashmë ka ndryshuar, pasi closed alpha e Shadowlands është përllogaritur që të fillojë "më vonë gjatë kësaj…
Blizzard pyet lojtarët e WoW Classic për The Burning Crusade
Mbase mund të kemi një remaster si The Burning Crusade Classic Blizzard ka pyetur disa lojtarë të World of Warcraft Classic nëpërmjet një sondazhi për mendimin e tyre rreth disa çështjeve të ndryshme. Disa prej këtyre pyetjeve kishin lidhje me…
Visions of N’Zoth ka ardhur në World of Warcraft Battle for Azeroth
Ky update sjell në lojë të fundit nga Old Gods Blizzard ka lançuar në lojë Patch 8.3 të World of Warcraft, i quajtur Visions of N'Zoth, i cili mbyll përfundimisht expansion-in Battle of Azeroth, ndërkohë që shton gjithashtu në lojë…
Zbulohet Shadowlands, expansion-i i ri i World of Warcraft
Siç pritej, ky expansion i çon lojtarët në botën pas vdekjes Expansion-i i ri i World of Warcraft, Shadowlands, është zbuluar zyrtarisht në BlizzCon 2019. Pas disa muajsh, duket se zërat dhe leaks janë të vërtetë, pasi Shadowlands i jep…