Tag: worms

Worms Rumble Review
Worms Rumble vjen pikërisht në kohë për të festuar 25 vjetorin e ekskluzivitetit me një hyrje argëtuese dhe kaotike, megjithëse shumë bazike. Çdo ekskluzivitet që arrin një moment historik 25-vjeçar është një punë e madhe në industrinë e lojërave. Që…