Tag: worms rumble

Worms Rumble Review
Worms Rumble vjen pikërisht në kohë për të festuar 25 vjetorin e ekskluzivitetit me një hyrje argëtuese dhe kaotike, megjithëse shumë bazike. Çdo ekskluzivitet që arrin një moment historik 25-vjeçar është një punë e madhe në industrinë e lojërave. Që…
Këto do të jenë lojërat falas për Dhjetorin në PlayStation
Seti i parë i lojërave falas për epokën e PS5 po vjen Worms Rumble, Just Cause 4 dhe Rocket Arena janë lojërat falas të Dhjetorit me PlayStation Plus, njoftoi Sony. Të treja lojërat do të jenë në dispozicion si në…