Një glitch i çuditshëm në Apex Legends zhduk hartën e lojës
Ky glitch po i kushton shumë lojtarëve të Apex Legends Kur luan lojëra battle royale si Apex Legends, shumë gjëra mund të sjellin vdekjen, duke filluar nga kundërshtarët e zotë, tek rotations të këqija ose dhe gabime të tuat. Megjithatë,…
Harta e World’s Edge mund të jetë armiku juaj më i madh në Apex Legends
Një bug ka shkaktuar një vdekje shumë të çuditshme në lojë. Balonat në Apex Legends të Respawn Entertainment mund të shihen shpesh si një mënyrë e mirë për të shmangur rrezikun, ose thjesht për tu transportuar nga ana tjetër e…
Harta e re e Apex Legends po vjen dhe quhet World’s Edge
Hidhini një sy pamjes së parë të hartës së re të Apex Legends Sezoni i tretë që do të vijë në Apex Legends do të shtojë një destinacion të ri të quajtur World's Edge "ku llava e nxehtë dhe akulli…