Tag: world rally championship

WRC 10 Review
WRC 10 FIA World Rally Championship është një lojë racing, e cila ju kthen pas që nga viti 1973 ku ju bën të përjetoni garat më të bukura Retro. WRC 10 do t’ju testoje aftësitë tuaja në 19 evente të…
Seritë e World Rally Championship rikthehen në 2019-ën
WRC 8 do të lançohet në shtator për konsola dhe PC Një lojë e liçensuar World Rally Championship do të rikthehet në 2019 pas anashkalimit të vitit 2018. WRC 8 do të lançohet këtë shtator për Nintendo Switch, PlayStation 4,…